972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina acull l'arribada d'una excursió del projecte Happy Walking Cerdanya

Data de la notícia: 25-05-2016
Compartir aquest esdeveniments

La Molina acollirà l'arribada d'una excursió del projecte Happy Walking Cerdanya, iniciativa que neix de la Taula de treball de Camins de Cerdanya

 

La Molina acollirà l'arribada d'una excursió del projecte Happy Walking Cerdanya, iniciativa que neix de la Taula de treball de Camins de Cerdanya. Aquesta taula està formada per diferents empreses del sector turístic amb l’objectiu de promocionar, conjuntament, el turisme a la comarca, perquè és a través dels camins que es recorre la història d’un país, les seves tradicions, el seu patrimoni cultural, els seus productes agrícoles i ramaders, es coneix la flora i la fauna i també la seva gent.

 

Happy Walking Cerdanya és un programa turístic que té com objectiu donar a conèixer els camins i racons més singulars, amagats i atractius de la comarca, així com els productes gastronòmics i culturals típics del territori, a tots visitants.

Durant 4 dies es recorreran 9 rutes ben diferents, diürnes, nocturnes i adaptades. Les excursions tenen diferents nivells per arribar a tots els públics i també amb circuits adaptats, ja que el turisme inclusiu forma part dels objectius de la Taula Camins de Cerdanya, així com de totes les iniciatives turístiques. En aquest sentit, La Molina serà l’arribada d’una etapa adaptada el diumenge 12 de juny

 

 

Les excursions tenen un preu especial d’entre 6 i 9 euros i inclou un Happy Kit, que consisteix en una motxilla amb la informació bàsica de les excursions. Els Happy Walkers es podran inscriure a qualsevol web de les empreses que organitzen les activitats(www.cerdanya.org, i www.discoverpyrenees.com ) on podran trobar atractius paquets per poder fer la seva estada a Cerdanya, així com les de les oficines de turisme de Cerdanya.

 

Aquest és el programa de les diferents excursions:

 

9 de juny:  Ruta History-Fantasy

10 de juny: Excursió Lles de Cerdanya i Excursió nocturna Alp

11 de juny: Excursió Puigcerdà

11 de juny: Excursió Baridà

12 de juny: Excursió Meranges i Excursió Alp

 

 

EXCURSIONS ADAPTADES


12 juny: Excursió La Molina-Adaptada i Excursió Lliva-Adaptada

La Molina acull l'arribada d'una excursió del projecte Happy Walking Cerdanya
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.