972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

 

Esdeveniments

27
Jun

Tàndem Games 2015

Del 27/06/15 al 28/06/15
Ubicació: Bike Park La Molina
Compartir aquest esdeveniments

Els Tàndem Games estan oberts a la participació de tothom, sense cap tipus de limitació o exclusió, sempre sota la supervisió dels tècnics.

Amb l'experiència de més de 15 anys practicant totes les modalitats del BTT sobre bicicletes tàndem i havent organitzat diversos esdeveniments i fires o gestionat corredors i equips de competició, Tandemdh.com ha decidit fer un pas més en la promoció i difusió de l'ús de les bicicletes tàndem perquè tots aquells ciclistes neòfits en aquest tipus de bicicletes puguin conèixer altres formes de practicar el seu esport, perquè els aficionats que no són practicants puguin donar les seves primeres pedalades de forma divertida i segura i sobretot ... per demostrar a la societat que els discapacitats visuals també poden practicar esports d'aventura tant des d'un interès lúdic, com fins arribar al nivell de la competició.


El plantejament bàsic gira al voltant de l'ús dels tàndems i per a això l'organització compta amb l'estructura del Bike Park de La Molina, amb uns circuits preparats per ser totalment ciclables, amb traçats nets i sense grans riscos per als participants i amb la supervisió de els tècnics, a més de comptar amb els tàndems específics de descens i enduro perquè els qui no disposin d'aquests materials també tinguin la seva oportunitat de provar-los. Els que prefereixin utilitzar els seus propis materials podran rebre també consells sobre ajustos i geometries per adaptar-los al màxim a la modalitat que es durà a terme.


Timing de l'esdeveniment
La jornada per al públic i assistents es centrarà en 1 sol dia, però l'equip ja estarà allà prèviament la jornada anterior per verificar els diferents traçats i preparar els materials perquè no s'escapi cap detall ... Arribat el dia es realitzarà una xerrada tècnica amb els participants per facilitar-los uns consells pràctics d'algunes tècniques apreses al llarg de la nostra dilatada experiència i organitzar el timing de les diferents parelles i baixades perquè tot el material i els assistents estiguin en el lloc i moment adequat.


Els tècnics decidiran els traçats que podran realitzar els participants en funció de la seva experiència prèvia i predisposició, limitant els recorreguts de més dificultat per als que realment els puguin completar de manera correcta i segura, sense perillar la seva integritat o la dels altres usuaris del Bike Park més enllà dels riscos inherents a la pràctica esportiva que s'està realitzant.


Per realitzar aquestes i altres gestions, hi ha amb un equip humà format per 2 mecànics, 3 assistents i 3 tècnics amb els seus respectius copilots, tots ells amb àmplia experiència en l'ús de les bicicletes tàndem i en la gestió de grups. A aquest equip s'aniran afegint nous components a mesura que demostrin les seves aptituds i sigui requerida la seva col·laboració per al bon fi del projecte.


Els assistents sense experiència prèvia realitzaran un primer test al costat dels tècnics en els voltants del "paddock" o zona de trobada i treball, situada propera al Telecabina o remuntador que es farà servir durant la jornada i posteriorment ja estaran preparats per dirigir-se als recorreguts que els tècnics considerin oportuns segons el seu nivell tècnic i predisposició per, a l'hora acordada, realitzar les seves baixades. Els assistents amb experiència seran els primers a iniciar les baixades, que s'aniran repetint al llarg del dia.


Tots els assistents estaran sempre acompanyats per algun dels tècnics, que els donaran consells en marxa per facilitar la pràctica alhora que els filmaran des de les diferents càmeres "On board".

 

Horaris

09:00 Muntatge de paddock i expossició dels tándems (mentres no estiguin en funcionament).
09:30 Punt de reunió amb els participants per dirigir-nos a recollir els forfaits.
10:00 Xerrada explicativa i test d’aptituts per a valorar per quins recorreguts pot baixar cadascú amb seguretat.
10:05 Primeres baixades dels riders més experimentats.
10:30 Baixades de la resta de riders, rellevant-se a mesura que vagin efectuant les seves baixades i els tándems quedin lliures.
13:00 Aturada per dinar.
14:30 Foto de familia i represa de les baixades en tándem.
18:00 Ultima baixada en grup.
18:30 Entrega d’obsequis als participants.
19:00 Recollida de paddock.


Resultats i promoció

Després d'un mínim de 2 baixades cronometrades per parella, es realitzarà una taula de temps que seran presos com a referència per conèixer el nivell dels participants i si convé, obtenir obsequis i / o trofeus pels seus resultats.


Durant la jornada de tàndems els participants podran realitzar fotos i vídeos amb els que posteriorment també podran participar en nous concursos i / o sortejos a través de les xarxes socials, sempre seguint les directrius indicades pels col·laboradors que aportin els materials de l'esmentat sorteig.

 

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.