972 89 20 31
Información: 972 89 20 31
Emergencias: 972 145 087
Reservas: 932 041 041

es

Actualidad 

Noticias

Agenda cap de setmana

Compartir este evento
Tags: La Molina, neu, cap de setmana, esquí, Copa Audi

A La Molina hem preparat un seguit d'activitats perquè gaudiu el cap de setmana. A més, les darreres nevades ens han deixat uns bons gruixos de neu pols, que ens ha permet obrir nous sectors i pistes com Alabaus i Torrent del Pedró.

 

 

VEURE VÍDEO DE LA NEVADA

Aquest cap de setmana la neu és la protagonista, tal i com podem veure en aquestes imatges, a aquest cap de setmana a La Molina neu a tot arrèu.

Com és habitual, podreu gaudir de totes les nostres activitats, com la Pista de Gel, el Parc Infantil, etc i treure profit de les nostres promocions i packs. Entre d'altres, podreu gaudir de sortides nocturnes amb raquetes + sopar, ofertes en restauració, bateigs de neu o packs familiars.

A més, aquest cap de setmana, l'estació acull la Copa d'Espanya U14.

23 - 25 de gener - 1a Fase Copa Espanya Audi U14 - 7è Trofeu Infantil La Molina

La Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), el club de La Molina Club d'Esports (LMCE) i l'estació de La Molina organitzaran del 23 al 25 de gener la 1a Fase Copa Espanya Audi U14 - 7è Trofeu Infantil La Molina. La prova neix amb la finalitat de potenciar l'esquí alpí de base i motivar els joves perquè tinguin la possibilitat d'obtenir grans resultats en el futur. La competició d'infantils I, en les especialitats de súper gegant (SG), gegant (GS) i eslàlom (SL) masculí i femení s'han convertit en el circuit d'esquí alpí de referència a nivell nacional.

Agenda cap de setmana
Otras webs de FGC
Reservar en La Molina
Compra / recarga forfait
Top
x
Mis reservas
Introduzca el número de localizador y el email para consultar su reserva y poder modificarla o cancelarla.