972 89 20 31
Estación: 972 89 20 31
Pistas: 972 145 087
Reservas: 932 041 041

es

Actualidad 

Noticias

La Molina, l'indret ideal per gaudi d'un Cacaolat ben calent

Compartir este evento

Un espai inigualable on Cacaolat n’és protagonista aquesta temporada.

 

 

Aquesta temporada Cacaolat vesteix de groc les pistes de La Molina,  oferint als esquiadors un moment de descans molt calent en plena jornada blanca. Tots aquells que baixin per la Pista Trampolí,  al costat de la zona del Free Style, ja poden aturar-se a reposar forces a La Parada més calenta, una zona de chill out amb còmodes pufs i bona música per gaudir d'un Cacaolat ben calent.

 

Suggeridors missatges al telecadira que puja fins a Trampolí ja avisen a l'esquiador de que alguna cosa està passant i l'animen a trobar La Parada més calenta a la que arribaran després de creuar un gran arc de fusta i sortejar eslàlom de balises grogues que recorren la plsta.

 

Però també els esquiadors que no passin per Trampolí poden gaudir d'aquest reconfortant break, només han de trobar a algun dels Mochilaman de Cacaolat que esquiaran per la resta de pistes oferint degustacions del producte.

 

La Molina i Cacaolat et conviden aquest any a esquiar,  gaudir i descansar a La Parada més calenta.Escalfa't sota una bata manta i fes-te un Selfie... Cacaolat us vol a a la seva galeria d'hivern d'Instagram, a través del hashtag #AraCacaolatCalent #AhoracacaolatCaliente Estigueu atents a totes les promocion que la marca de batuts posa en marxa aquest hivern a través de les seves xarxes socials. Podeu aconseguir forfaits, buffs i moltes sorpreses més!

 

Milers d'esquiadors ja han gaudit d'un Cacaolat calent. Apropa't tu també a La Molina aquesta temporada i pren-te un Cacaolat original,  Cacao i Cacaolat 0%  Upp!...  Quin és el teu?

 

 

La Molina, l'indret ideal per gaudi d'un Cacaolat ben calent
Otras webs de FGC
Reservar en La Molina
Compra / recarga forfait
Top
x
Mis reservas
Introduzca el número de localizador y el email para consultar su reserva y poder modificarla o cancelarla.