972 89 20 31
Información: 972 89 20 31
Emergencias: 972 145 087
Reservas: 932 041 041

es

Actualidad 

Noticias

El Grup FGC ofereix un codi d’identificació personal per garantir la millor assistència sanitària

Compartir este evento

Aquest codi, disponible aquesta temporada, posa a diposició dels esquiadors la més avançada tecnologia en cas d’accident.

Aquesta temporada, les estacions d’esquí del Grup FGC, amb la col·laboració de Medical Data Managers (MDM) - GoMedic, ofereixen la màxima seguretat a la neu, gràcies al nou Codi SUPER QR. Amb aquest nou sistena, les estacions del Grup (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé) posen a disposició dels usuaris un codi identificatiu personal per facilitar l’accés a la seva fitxa d’emergència sanitària. D’aquesta manera, en cas que es produeixi qualsevol incident a les instal·lacions del Grup FGC, el personal de l’estació que intervingui tindrà accés immediat a les dades bàsiques sanitàries, per tal que es pugui actuar en una intervenció mèdica d’emergència de forma orientada i segura.

 

Amb el nou Codi SUPER QR, l’usuari disposa d’un espai en el núvol de MDM on s’inclouen les dades que poden ser necessàries en cas de accident. A més, compta amb un dispositiu identificador que pot utilitzar diverses tecnologies: des de un codi QR fins a elements més sofisticats com a microcircuits RFID.

 

La més avançada tecnologia

Codi SUPER QR ofereix la màxima seguretat en pistes de forma ràpida i eficaç: permet identificar l’usuari en cas d’accident, augmentar la seguretat a les pistes, avisar els contactes d’emergència, incrementar l’eficàcia a les pistes d’esquí i oferir la màxima la seguretat durant tota la temporada, per només 3€. Tot i això, es tracta d’un servei gratuït per a totes aquelles persones que disposin del forfet de temporada.

 

Els detalls de totes les activitats es poden consultar als webs www.lamolina.cat, www.valldenuria.cat, www.vallter2000.com i www.skipallars.cat.

 

El Grup FGC ofereix un codi d’identificació personal per garantir la millor assistència sanitària
Otras webs de FGC
Reservar en La Molina
Compra / recarga forfait
Top
x
Mis reservas
Introduzca el número de localizador y el email para consultar su reserva y poder modificarla o cancelarla.