972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

Agenda cap de setmana

Share this event
Tags: La Molina, neu, cap de setmana, esquí, Copa Audi

A La Molina hem preparat un seguit d'activitats perquè gaudiu el cap de setmana. A més, les darreres nevades ens han deixat uns bons gruixos de neu pols, que ens ha permet obrir nous sectors i pistes com Alabaus i Torrent del Pedró.

 

 

VEURE VÍDEO DE LA NEVADA

Aquest cap de setmana la neu és la protagonista, tal i com podem veure en aquestes imatges, a aquest cap de setmana a La Molina neu a tot arrèu.

Com és habitual, podreu gaudir de totes les nostres activitats, com la Pista de Gel, el Parc Infantil, etc i treure profit de les nostres promocions i packs. Entre d'altres, podreu gaudir de sortides nocturnes amb raquetes + sopar, ofertes en restauració, bateigs de neu o packs familiars.

A més, aquest cap de setmana, l'estació acull la Copa d'Espanya U14.

23 - 25 de gener - 1a Fase Copa Espanya Audi U14 - 7è Trofeu Infantil La Molina

La Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), el club de La Molina Club d'Esports (LMCE) i l'estació de La Molina organitzaran del 23 al 25 de gener la 1a Fase Copa Espanya Audi U14 - 7è Trofeu Infantil La Molina. La prova neix amb la finalitat de potenciar l'esquí alpí de base i motivar els joves perquè tinguin la possibilitat d'obtenir grans resultats en el futur. La competició d'infantils I, en les especialitats de súper gegant (SG), gegant (GS) i eslàlom (SL) masculí i femení s'han convertit en el circuit d'esquí alpí de referència a nivell nacional.

Agenda cap de setmana
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.