972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

La Molina, l'indret ideal per gaudi d'un Cacaolat ben calent

Share this event

Un espai inigualable on Cacaolat n’és protagonista aquesta temporada.

 

 

Aquesta temporada Cacaolat vesteix de groc les pistes de La Molina,  oferint als esquiadors un moment de descans molt calent en plena jornada blanca. Tots aquells que baixin per la Pista Trampolí,  al costat de la zona del Free Style, ja poden aturar-se a reposar forces a La Parada més calenta, una zona de chill out amb còmodes pufs i bona música per gaudir d'un Cacaolat ben calent.

 

Suggeridors missatges al telecadira que puja fins a Trampolí ja avisen a l'esquiador de que alguna cosa està passant i l'animen a trobar La Parada més calenta a la que arribaran després de creuar un gran arc de fusta i sortejar eslàlom de balises grogues que recorren la plsta.

 

Però també els esquiadors que no passin per Trampolí poden gaudir d'aquest reconfortant break, només han de trobar a algun dels Mochilaman de Cacaolat que esquiaran per la resta de pistes oferint degustacions del producte.

 

La Molina i Cacaolat et conviden aquest any a esquiar,  gaudir i descansar a La Parada més calenta.Escalfa't sota una bata manta i fes-te un Selfie... Cacaolat us vol a a la seva galeria d'hivern d'Instagram, a través del hashtag #AraCacaolatCalent #AhoracacaolatCaliente Estigueu atents a totes les promocion que la marca de batuts posa en marxa aquest hivern a través de les seves xarxes socials. Podeu aconseguir forfaits, buffs i moltes sorpreses més!

 

Milers d'esquiadors ja han gaudit d'un Cacaolat calent. Apropa't tu també a La Molina aquesta temporada i pren-te un Cacaolat original,  Cacao i Cacaolat 0%  Upp!...  Quin és el teu?

 

 

La Molina, l'indret ideal per gaudi d'un Cacaolat ben calent
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.