972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

Estàs a només 3 clics d'esquiar gratis la temporada vinent!

Share this event

 

Enguany La Molina juntament amb el grup FGC busquem la teva opinió per a poder valorar les nostres eines online en només 3 preguntes.

 

 

Aquest any... Estàs a només 3 clics d'esquiar gratis la temporada vinent!

 

Respon i digues la teva!

Aquesta temporada hem fet clic a la neu i el Grup FGC ha apostat per les noves tecnologies, implementant entre d'altres, noves webs i eines de compra online per a què cada cop gaudeixis més de la neu a només un clic,  i és per això us convidem a participar en la nostra aquesta enquesta!

 

Per tal de recompensar la teva participació, obtindràs un cupó regal bescanviable per un 10% de descompte en realitzar la teva propera compra a través de la secció de reserves de les webs de les estacions del Grup FGC.

 

A més a més entre tots els que hi participeu, abans del 30 d'abril,  sortejarem un forfet atonateu 6.0. per a la temporada 2015-2016.

 

FER L'ENQUESTA ARA!

 

Participa i vine a La Molina on podràs gaudir d'un dia fantàstic de neu.

 

 

*No es pot canviar el premi per cap altra oferta ni compensació econòmica.

*Les ofertes no són acumulables entre si

*Els cupons de descompte es podran fer servir fins al proper 30/4 sobre productes seleccionats dins el portfoli de cada estació i la seva validesa d’ús dels serveis és fins a 31/12/15. Només vàlids per a compres online a través del motor de reserves.

*Únicament 1 guanyador/a escollit a l’atzar entre tots els participants que responguin l’enquesta fins al 30/4 a les 23:59hrs, aquest s'anunciarà entre el dia 4/5 als canals de xarxes socials i per mitjà de notícies als sites propis.

 

Estàs a només 3 clics d'esquiar gratis la temporada vinent!
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.