972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

Agenda per al cap de setmana: l'esquiada més VIP arriba a la Molina

Share this event

 

El pròxim Dissabte 21 de febrer arriba l'esquiada més VIP a La Molina de la mà de LaNeu.cat. Gaudeix d'una jornada d'esquí diferent a la nostra estació per només 60 €.

 

En l'esquiada VIP podràs esquiar amb el nostre director general, Toni Sanmartí i participar a una masterclass de la mà del demostrador Edu Breitfuss.

A tots els participants els recordem que hi haurà disponible el VIP Challenge Skitude compatible amb l'App de La Molina. Participa i podràs guanyar una jaqueta i una braga, gentilesa de Söll i Skitude.

 

Per a tots aquells que vulguin passar el dia a la neu en família o amb els amics, com sempre tenim els nostres Forfets promoció: El Forfet Familiar, des d'1 Dia [2 adults + 2 Infantils] per 120 €, i el Forfet Universitari, vine tu amb 3 companys universitaris, i tindràs 4 forfets de dia de La Molina per només 100 € (25 € per persona)! O també pots venir només 3 estudiants i els tres forfets us costaran només 90 € (30 € per persona)!

 

Per acabar el dia pots gaudir de la pista de gel situada a peu de pistes, al costat de Pista Llarga i única a La Molina. Mesura 20 metres x 10 metres, és ideal per gaudir d'una estona divertida per 7 €. Dissabtes i diumenges de 10.00 a 20.00 hores.

 

El 21 de Febrer, es celebra el 18è Trofeu Pista - Pista d'Alevins a Roc Blanc.

El Pista Pista és una cursa puntuable per a la Lliga Catalana d'alevins de la FCEH, organitzada per La Molina Club d'Esports i la mateixa Federació.

En la prova s'espera la participació d'aproximadament 300 corredors. Els participants són nens i nenes des dels 7 fins als 11 anys, molts d'ells debutants en el món de la competició que aspiren a convertir-se en els futurs campions de l'esquí alpí.

 

 

21 de febrer  Mini-Disco infantil a l’aire lliure

La terrassa de davant del telecabina serà l’escenari de la Mini-Disco infantil a l’aire lliure. A les 14.30 h, els més petits de la casa podran gaudir de la millor música en directe, amb DJ i animadors. Durant la festa, a més, se sortejaran creperes entre els assistents.

 

 

Del 22 de febrer a l'1 de març, l'estació de La Molina acull els Campionats del Món Per-Snowboard per a persones amb discapacitat.

La Molina no només ha estat l'estació triada per acollir algunes de les competicions més importants en l'àmbit internacional, sinó que també és una de les seus més importants en proves per a persones amb discapacitat. Entre les dates marcades es reuniran els millors atletes del món en aquesta disciplina.

 

Recorda que el Grup FGC ofereix un codi d'identificació personal per garantir la millor assistència sanitària. El Codi SUPER QR ofereix la màxima seguretat en pistes de forma ràpida i eficaç: permet identificar l'usuari en cas d'accident, augmentar la seguretat a les pistes, avisar els contactes d'emergència, incrementar l'eficàcia en les pistes d'esquí i oferir la màxima seguretat durant tota la temporada, per només 3€. No obstant, es tracta d'un servei gratuït per a totes aquelles persones que disposin del forfet de temporada.

 

No oblidis que des de FGC et proposem una sèrie de reptes a través de les nostres Apps mòbils. Participa i guanya forfets per a la temporada 2015 - 2016!

 

FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.