972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

Agenda per al cap de setmana

Share this event
Tags: agenda, activitats, cap de setmana, neu, la molina, wsd

Aquesta setmana hem preparat un seguit d'activitats i esdeveniments amb motiu del Snow World Day, iniciativa de la Federació Internacional d'Esquí (FIS) per acostar la neu als infants i les seves famílies.
També torna l'Snowpride, esdeveniment LGTB on tothom gaudirà de la neu, l'esport, la música i la festa.

16 - 18 de gener - Snowpride

L'estació d'esquí de La Molina acull del 15 al 18 de gener la segona edició de l'SnowPrideBCN, un esdeveniment "gay Friendly" que combina els esports d'hivern amb el sol del mediterrani per oferir als assistents la possibilitat de gaudir de la natura i els esports d'hivern en un ambient exclusiu. Es faran classes d'esquí, excursions i les festes més exclusives, així com un d'un ampli programa d'activitats complementàries en un entorn excepcional de l'Alt Pirineu.

17 - 18 de gener - World Snow Day

L'estació de La Molina per quart any consecutiu celebra el Dia Mundial de la Neu i enguany s'enfoca al món de l'esquí freestyle i l'snowboard. Durant el cap de setmana l'estació organitza activitats per als nens. A més, es faran dues competicions que van lligades a aquest moviment internacional.

Per això, diumenge 18 de gener t'oferim un 2x1 a la Pista de Gel situada a la base de l'estació, a la zona de Pista Llarga.
Per poder gaudir d'aquest 2x1, una de les dues persones ha de ser un nen de fins a 11 anys, l'altra persona no importa l'edat.

D'altra banda, també podran gaudir d'aquest 2x1 tots els inscrits i acreditats per a la trobada Instagrammers, en aquest cas sense limitacions d'edat.

Trobada Freestyle escolars: Aprofitant la celebració del World Snow Day, volem apropar als infants de la nostra regió, la Cerdanya, el costat competitiu dels esports de neu.
Per a això, hem creat aquesta reunió on podran introduïr-se al món del Freestyle. Durant aquest dia, els escolars de la Cerdanya, rebran classes de Freestyle i forfet gratuïts.

17 de gener - Trobada instagrammers

El Grup FGC i els membres del perfil d'instagram @descobreixcatalunya organitzen una trobada per gaudir de l'estació i d'un esmorzar. Al final de l'activitat es farà una fotografia de grup.

18 de gener - Cabirol Minifreestyler

Aquesta prova que s'engloba dins el programa del World Snow Day, està dedicada als menors de 12 anys i els permet lluir les seves habilitats damunt la taula o els esquís en modalitat freestyle. Enguany és la 5a edició d'aquesta prova dedicada als més joves, que realitzen les seves millors exhibicions, que estan dividits en categoria de renyocs (fins a 10 anys) i categoria infantil (de 10 a 12 anys).


17-18 de Gener - 5è. Memorial Albert Pardo

Aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana d'Esports d'Hivern és una prova internacional FIS-CIT que forma part del circuit de proves pels corredors ciutadans.

 

 

Agenda per al cap de setmana
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.