972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

Agenda pel Cap de Setmana: Competicions i neu pols ATOTANEU!

Share this event

 

L'estat de la neu a La Molina és espectacular, preparada per un cap de setmana que farà una jornada de neu molt agradable! vine a viure la neu, aquest cap de setmana està ple d'esdeveniments i activitats.


 

20 - 21 de març  Copa del Món de Snowboard FIS

Els dies 20 i 21 de març, La Molina acollirà la Copa del Món de Snowboard FIS, una modalitat espectacular que reuneix els millors corredors de tot el món. Aquesta cursa arriba a l’estació ceretana pocs dies després d’organitzar-se la penúltima prova del circuit, el 14 de març a Veysonnaz (Suïssa).

La prova comptarà amb 110 corredors de tot el món: 70 en la categoria masculina i 40 en la femenina. En aquest sentit, si es compleixen les previsions, se superarà els més de vuitanta participants que va acollir la Molina l'any passat.

L’estació ceretana va ser la seu dels Mundials de Snowboard l'any 2011 i des de l'hivern de 2008 és l’escenari de competicions de Copa del Món FIS d'aquest esport.

 

22 de març – Copa Espanya SBX

El proper diumenge 22 de març, la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) disputarà els campionats d’Espanya de Snowboard Cross a La Molina. Aquesta competició comptarà amb l’actual líder del circuit de Copa del Món de SBX, Lucas Eguibar, i els altres dos riders de la RFEDI, Regino Hernández i Laro Herrero, que també tenen moltes possibilitats d’obtenir bons resultats. Aquests campionats puntuaran per a la Copa Espanya combinada de Snowboard.

 

29 de març - La Molina Chicken Run arriba a la Molina!

La Molina Chicken Run és una Cursa de BTT per damunt la neu, que s'esdevindrà en el circuit de boardercross dels campionats del món d’Snowboard celebrats el 20 i 21 de Març amb la finalitat de presentar la temporada primavera/estiu 2015 del Bikepark de La Molina que té previst obrir les seves portes el primer cap de setmana de Juny. T'ho perdràs? INSCRIU-TE JA!

 

5 d'abril - Cursa forfets de temporada

Torna la festa de tancament de temporada per als nostres clients més Premium el 5 d'abril!

Enguany l’estació de la Molina es prepara per dur a terme la cursa social més divertida de la temporada, que protagonitzaran un any més els clients Premium de La Molina.

Realitza ara la teva inscripció.

 

Recarrega el teu Forfet aquesta setmana, té premi!

Recarrega el teu forfet i carrega piles a la pista de gel, et convidem. Tenim 100 entrades per convidar-vos a la pista de gel de La Molina. Els 100 primers que presenteu el vostre cupó podreu gaudir de l'accés gratuït a la pista de patinatge sobre gel de l'Hotel HG. Fes clic i puja a la neu!

Aquesta setmana tothom qui recarregui té gratuïtat a la pista de gel fins el 22 de març

 

Enguany La Molina juntament amb el grup FGC busquem la teva opinió per a poder valorar les nostres eines online en només 3 preguntes.

Per tal de recompensar la teva participació, obtindràs un cupó regal bescanviable per un 10% de descompte en realitzar la teva propera compra a través de la secció de reserves de les webs de les estacions del Grup FGC.

A més a més entre tots els que hi participeu, abans del 30 d'abril,  sortejarem un forfet atonateu 6.0. per a la temporada 2015-2016.

FER L'ENQUESTA ARA!

 

 

 

Agenda pel Cap de Setmana: Competicions i neu pols ATOTANEU!
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.