972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

Agenda pel Cap de Setmana: Competicions i bons gruixos ATOTANEU!

Share this event

 


Aquest cap de setmana amb les darreres nevades s'esperen uns bons gruixos de neu que faran que la jornada d'esquí sigui increïble, vine a gaudir de les competicions IPC Para-Snowboard World Championships i de les activitats que tenim preparades.

 

Com a novetat a partir del pròxim 28 de Febrer esquia amb el Forfet de Primavera ATOTANEU 6.0.

Podràs esquiar a 6 estacions d'esquí i gaudir de totes les avantatges dels forfets de temporada de La Molina!

A més a més us regalarem un codi SúperQR i dues entrades per a la pista de gel de La Molina.

No t'ho pensis més, en 5 dies ja l'hauràs amortitzat!

 

IPC Para-Snowboard World Championships

Els corredors van arribar a l’estació de La Molina el dia 20 de febrer i competeixen des del dia 24 fins al 28, en funció de la modalitat. Participen 40 esportistes de 18 països diferents, com Rússia, Brasil, Estats Units o Canadà.

La disciplina de para-snowboard va debutar als Jocs Paralímpics d'Hivern de Sochi 2014 amb la modalitat de snowboard cross.

VEURE RETRANSMISSIÓ ONLINE

 

OHMAMIGLU 2015. La Trobada organitzada per l'Associació de constructors d'iglús de Catalunya amb la col·laboració de l'estació d'esquí La Molina.

Com cada any, diferents constructors participaran en l'edificació d'iglús per poder passar la nit en el seu interior. De matinada es repartirà coca i xocolata calenta juntament amb el lliurament de premis per a la millor construcció.

Enguany s'aprofita l'ocasió de la presència d'un equip d'escultors professionals a nivell mundial de la neu, per organitzar la fabricació d'una escultura de grans dimensions en neu a la zona del Cap de Comella. Els usuaris de l'estació podran gaudir de l'espectacle de la creació d'aquesta escultura i podran participar en la modelització d'un objecte en neu.

+ info: http://www.ohmamiglu.cat/web/la-trobada-ohmamiglu/

 


Els propers 28 de gener i 1 de març La Molina acull la 4a edició del Gran Premi CEAP Iberdrola, competició que forma part del 23è Circuit Interclubs d'esquí alpí i adreçat a tots els grups d'edat excepte alevins. En la pista Alabaus es disputarà el dissabte 28 un Eslàlom a dues mànegues, i el diumenge serà la pista de Roc Blanc la que acollirà un Gegant a una mànega.

La propera competició del Circuit Interclubs d'esquí alpí de la FCEH serà el 34è GP Catalunya que tindrà lloc el proper 7 de març a Ordino.

 

 

Recordar que a La Molina ofereix el servei de lloguer de material per a la pràctica dels diversos esports d’hivern com són l’esquí, l’snowboard i les raquetes de neu. Com a novetat aquest any també es lloga equipament de roba per a totes aquelles persones que no comptin amb un equip propi.

No oblidis que des de FGC et proposem una sèrie de reptes a través de les nostres Apps mòbils. Participa i guanya forfets per a la temporada 2015 - 2016!

Agenda pel Cap de Setmana: Competicions i bons gruixos ATOTANEU!
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.