972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

 

News

Segon test Tàndem DH - Play and Train

Share this event
Tags: test, tàndem, DH, play and train, bike park, la molina

 

El dissabte dia 27 al matí, es van posar a punt els tàndems i els traçats perquè els pilots experts en conduir les maquines el dia del test, poguessin donar les millors sensacions als inscrits amateurs que volien provar amb moltes ganes noves experiències. El diumenge dia 28 la Carpa amb els tres tàndems de descens i els cinc tàndems de cros country ja eren al Pàrquing davant el Telecabina d’Alp 2500 on ha estat muntada durant tot el dia. Amb la participació de més d’una quarantena de persones amb i sense discapacitat, han fet i repetit diferents descensos per poder provar la seguretat, resistència i treball en equip d’aquest tipus de bicicletes, sense les quals les persones amb una discapacitat visual no podrien gaudir d’aquest esport.

 

Cal remarcar l’assistència del nadador paralímpic Enhamend Enhamed, que tenia moltes ganes de provar aquest esport i experimentar les bones sensacions que dóna el Bike park de La Molina i el seu entorn. també aprofitar per comunicar-vos que el cap de setmana del 12 i 13 de setembre, tornarem a repetir aquesta increïble experiència. No te la perdis.

Segon test Tàndem DH - Play and Train
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.