972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

 

News

Adidas eyewear consolida el "evil eye bike day" al Bike Park de La Molina

Share this event
Tags: Bike Park, La Molina, Evil eye bike day

El passat 4 de juliol, adidas eyewear i La Molina van celebrar la 4a edició de l'exitós "evil eye bike day", un esdeveniment que reafirma l'aposta per part de tots dos per estar a prop dels aficionats a l'esport i oferir-los la possibilitat de compartir una jornada amb autèntics especialistes de la bici de descens.

En aquesta edició, la jornada va estar marcada pel bon clima i l'ambient familiar, i és que molts dels participants són fidels a l'esdeveniment i repeteixen d'any en any. A més, en aquesta ocasió va destacar l'increment de participació de públic més jove. Tots ells van poder gaudir dels consells de Pasqual Canals i Arnau Muset del Team Intense by KPsport.

 

La jornada també va estar protagonitzada per una gran botifarrada que va tenir lloc al Llac de la Molina; un entorn idíl·lic per a reposar forces, conèixer totes les novetats adidas eyewear i participar d'un gran sorteig amb molts regals per als participants.

 

Per a més informació sobre adidas eyewear visiti www.adidas.com/eyewear.

 

Font: Adidas eyewear


FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.