972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

 

News

El dia 28 vine a La Molina a provar els tàndems

Share this event
Tags: Grup FGC, La Molina, Bike Park, tandems

El dia 28 de juny gaudeix d'un dia ple de diversió al BikePark de La Molina.

 

Tandemdh.com t'ofereix la possibiltiat de provar els seus tàndems a La Molina. Passeu un dia de diversió al BikePark, gaudint de remuntadors en telecabina, circuits magníficament preparats per i per a bikers i per descomptat tasteu els tàndems de Tandemdh.com de descens.

Al llarg de tot el dia podreu gaudir de pilotar o deixar-vos portar amb algun dels seus tàndems o amb els vostres. Això sí, sempre amb la supervisió d'algun dels seus pilots i / o copilots, tots ells amb àmplia experiència en aquest tipus de bicicletes que aprofitaran el seguiment per filmar-vos baixant i aconsellar-vos sobre traçades, posicions o el que pugueu necessitar per realitzar amb èxit l'experiència.

A més tandemdh.com preparades algunes sorpreses més, gràcies als seus col·laboradors en forma de regals i sortejos perquè la jornada sigui encara millor.

El dia 28 vine a La Molina a provar els tàndems
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.